Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-28, 00:06   #16
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Kul att vi var flera som tror på Fiskarkungen då iallafall för den borde bli långt ifrån favorit, vi får se om det blir spik eller inte på den.

Zeb de kastella har jag ingen känsla för, han vann ett klass 2-försök på Årjäng i somras men det var oerhört billigt. Ostartad i nästan två månader och struken för halsen sist ska vara långt ifrån optimalt. Velten har redan vunnit klass 1 och även om han gjorde det knappt så var det en Örjan-styrning, inmåttad med massor kvar i linorna.

Sanity blir förmodligen lika mycket betrodd som Velten och förutom det resonemanget kring att man kan missa även vid gardering i femte så ser jag flera andra faktorer emot.

För det första gick han i bott senast och trots att det var några veckor sedan så är det inte optimalt. För det andra har han inte varit oslagbar i varje start på sistone, på Bergsåker var han långt efter Monster Drive och är han som senast han startade på Jägers för tre starter sen så vinner han aldrig detta. Sen har Oracle gått i stenhårda lopp en längre tid och sånt härdar. Select Yankee gick jämnt med Local Conch senast och behövde inte gå i bott.

Kul det här, man får leka lite försäljare och träna på att slipa sina argument för att förhoppningsvis få igenom sina idéer
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat