Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-06, 00:51   #33
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hardcourt Visa inlägg
KP, komiskt är det nog inte för dom som ryggat "fel" expert som ligger minus...så sluta låt så överlägsen o bevisa istället värdet i era betalspel för än så länge finns ingen anledning att betala 3000 kr/år för dom imo
Värdet finns svart på vitt. Den utgår från deras historiska resultat och vad de visat historiskt. Ingen kan veta hur en tjänst går i framtiden. Alla förutom 1 tjänst har under 90 bokförda spel hos oss. Det är ingenting i det här sammanhanget. När vi kommer upp mångfaldigt fler så kan man börja dra några slutsatser men inte ens det då egentligen om man frågar boored som lär säga att vi behöver 5-6siffrigt spel för att veta om de är vinnande/förlorande i längden. Spel är långsiktigt och om du förväntar dig att dubbla din kassa på 1 månad är detta inget för dig. Det gäller att vara med en hel säsong hos varje tjänst och därmed ge dom en chans att visa vad de går för. Historiskt har de vad jag vet inte haft en negativ säsong förutom Fotboll #5 som är gratis och kommer med något spel per månad och som inte existerat i en säsong ens.
När säsongen är slut är du välkommen att såga dom. Att göra det nu är bara tafatt och saknar grund.

Vi är inte här för att pitcha in tjänsten eller sälja på er tjänsten. Tvärtom vi har tom avrått vissa från att köpa just för att vi vet att de inte passar dom.

Mitt ursprungliga inlägg var ett svar på detta https://www.sharps.se/forums/149105-post4.html
Citat:
Häftigt spelat av fotboll7 när de lägger 5 spel på 4 units= 25% av rullen på en dag. Förstår att man skall avvara en speciell rulle och inte ta hela men det är ändå hårt spelat, men med de resultat de har är det väl förståligt. Hoppas på en grön dag idag, hade det tungt igår.
Tack för denna speltjänst
Men tyckte svaret passade bättre i denna tråd då denna är tillägnad just Fotboll #7.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat