Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-25, 09:08   #350
Merlot
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 71
Sharp$: 295


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Varsågod, hoppas du fått nytta av dem. Skulle jag välja vinnare där så blir det Atlant tack vare de helt skilda formerna såklart men jag kommer inte våga spela något där. Sibir borta är alltid tufft och mina känsla säger att detta är en match där det kan vända tvärt för lagen. Atlant har överpresterat en del efter att de kickat den så värdelöse Bengt-Åke Gustafsson, de har lyckats vinna några riktigt tajta matcher fyra 3-2 segrar bland annat. Kan vara dags för ett nederlag snart samtidigt som Sibir underpresterat ett tag och formen är klen men de har spelat mycket borta på slutet och det finns en risk för att de hittar spelet nu igen hemma och samtidigt som Atlant är lite mätta. Atlants senaste 2 matcher, knappa 3-2 segrar mot Vityaz är inte imponerande. Nästan jämna odds och Atlant är ju det bättre laget men som sagt jag vågar mig inte på spel där, hoppas det går vägen för dig hur du nu än gör och hoppas mina tankar duger

Kommer istället spela på Riga imorgon som har ett spel som passar Novokuznetsk illa och Riga har verkligen fått upp farten... Det anser jag är bästa spelet i KHL imorgon, kommer lägga in mina spel lite senare!
Tänkte bara kommentera de båda matcherna i ryska KL som ni pratat om.
Själv tycker jag båda spelen är bra, då Altant oftast vinner med enbart ett mål, vilket de även gjorde förra året, de är duktig på att hålla en målsledningar. Tyvärr så har de tappat Mozyakin (poängkung ifrån förra året).

Att Bengan kickades har enbart varit bra då jag inte gillar hans coaching sätt alls, nöta på i samma takt med samma spelare oavsett match. Sibir lever mycket på Tarasenko, denna 20 åring som troligen försvinner till NHL(ST LOUIS) inom ett par säsonger.
De har även ett par duktiga finnar i laget. Målvkaterna har under 90 i räddnings procent, medans Altants målisar har nära 93%.

Novokuzntetsk match vs Riga är lite lurigare.
Hemmalaget har stört många lag nu på slutet men ändå fått lämna arenan med "hedrande" förluster, vilket borde ta på psyket. Som ni säger så har Riga fått upp ångan och att spöa CSKA på bortaplan var oerhört starkt då de är ett av ligans bästa hemmalag.

Då båda 2orna ger 2,40 resp. 2,50 tycker jag de är spelvärda, kan ju spela inc OT för att safa upp.

HOppas jag itne tog upp för mkt plats, vill ni lägga upp detta under hockeyrek så varsegod, kanske själv orkar "flytta" den dit )

Följer dina spela Lazlo och tackar för en mkt bra spelbok!

MVH/Merlot
Merlot är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat