Ämne: UFC 141
Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-29, 18:45   #4
apmongo
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 125
Sharp$: 341
Standard

Overeem borde ta det men jag tror att oddsen blir sämre för varje rond han inte tar det. Kan ju bara hoppas att han inte gör som mayhem förra och får ett adrenalindump eller liknande pga av att vara så nervös inför "the big league". Tror inte det men man vet aldrig. Sen om Brock inte lärt sig att ta ett slag utan att gå till fosterposs. så kommer det bli en väldigt kort natt för honom.

Cerrone är ett monster, bör ta det men Diaz skulle mycket väl kunna få till en submission alà Joe Lauzon vs Guillard ifall Cerrone skulle rusa in alltför snabbt som man nu inte kan veta då Diaz tydligen har gjort honom irriterad med attityd och att han slog av honom hatten vid weigh in. Skulle gissa på att Cerrone har självkontroll nog att stå över sådant men som sagt, det är MMA så man vet aldrig.

Jon Fitch kommer förmodlingen grapplefucka sin motståndare till decision som vanligt, förväntar mig inget extraordinärt där inte. Hade jag inte varit arbetslös skulle jag satsat en medioker slant på att det går till decision. Han snackar om att han vill avsluta men det är ju just bara det också, snack.

Inte världens koll på Gustafsson men jag vet att han är duktig och som oddsen visar bör han ta hem detta utan några större problem om inte "a punchers chance" kommer upp.

Nam Phan är också riktigt grym men har ingen som helst koll på Hettes och han har tydligen alla sina vinster på submissions så en liten slant på en submissionvinst för honom skulle ju inte vara helt fel för upset'ens skull men tror ändå att Phan tar det.

Detta är matcherna jag har någon koll på iaf och hur jag tror samt finns risk för hur de kommer avslutas.
apmongo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat