Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-30, 22:07   #11
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bokis29 Visa inlägg
Detta kan vara OT men jag har tänkt fråga i veckan, vem är
[email protected]
Han tips finns i väldigt många dagstidningar över hela landet tror jag. Tycker han brukar tippa ganska halvtaskigt, men han har irriterande nog satt några sjuor senaste året och ligger nog ganska bra plus nu inför bokslutet. Det brukar finnas något guldkorn ibland, de skrällar han lyfter fram är värda att ta en kik på. Svårt förälskad i Svanstedt är han också, han har väl bara spikat Åkes hästar den här gången kan jag tro.



Tacksamt i omgången är att det är mycket dåliga/orutinerade kuskar med, många ekipage kan plockas bort direkt utan någon speciellt omfattande analys av hästarna.

Själv spikar jag Calypso Blue Chip imorrn, vidöppet bakom tycker jag.

Utgång på Braås Palema, det finns alldeles för många streckvärda för att spika. Queen Casino har imponerat stort på slutet och jag tycker alla på tillägg är givna vid gardering.

Lås på Noras och Strong Boy i guld, startsnabbhet, lägen och 1600 är bra plusfaktorer. Stenströmer snackar PDA och då måste ju Noras vara ordentligt i form redan nu.

Jag tycker inte man ska underskatta skillnaden mellan Anders Svanstedt och hans far. Han är inte direkt dålig, men tillhör inte ens de 10 bästa amatörkuskarna i riket enligt mig och då krävs det att hästen är mycket bättre än övriga för att räcka till på V7!

Lås på 1,3 i sista kan det mycket väl bli, har inte pluggat in dansken än men är han så snabb som alla skriver är den given. No Fear Elkär hade varit intressant med lopp i kroppen, men nu bara ljummen från det läget och över 10%.

Franskstammade Tyson November på 10% med tre raka i bagaget efter tränarbyte måste vara en av omgångens hetaste drag. Sandkvist är inte dum att köra häst! Låg klass på loppet och volt är skrällfarligt även om det nu är lång distans.

Lycka till!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat