Ämne: NBA 8/1
Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-08, 21:42   #13
FoxMulder
 
FoxMulders avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 279
Sharp$: 3899
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eddieh Visa inlägg
2012-01-09 02:00NBASteve Nash över 22.5 pts+ast vs MIL Bucks . FT+OT 2 1.850


Gubben har börjat leverera igen! Kvitt revbensskadan och han redo för ännu en stormatch på hemmaplan. Bucks borde vara rätt slitna efter en lång road-trip. Även Nash har en dags vila.
Jag tycker detta spel är bland de bättre inatt faktiskt (dessvärre är oddset slashat till 1.72 nu). Har sett alla Suns matcher så kan dra en analys (vare sig ni vill det eller ej ).

Även om Nash har fått sparsamt med tid här i inledningen har han ändå lagt upp fina stats/spelat bra (förutom mot 76ers), men coach Gentry har lotsat honom till bänken när förstafemman spelat uselt (mest för att han fegar med att ändra i rotationen), inte för att Nash har varit dålig. Jag vet inte hur många fler assists Nash skulle ha haft om t.ex. Channing Frye hade kunna sänka sina missade treor. Bänkspelarna har sett bra ut och har fått mycket speltid, men nu har förstafemman jobbat upp sig (förutom Frye då) och Nash var ju perfekt senast med sitt skytte. Dessutom vekar Gortats tumme i princip ha läkt klart, så det kan bli många assists för Nash inatt. Även Nash såg friskare ut senast.

Det enda oroväckande är att man möter Bucks, som bör vara ganska trötta efter en lång road trip. De spelar dessutom långsamt och poängproduktionen är ofta låg i matcher de är inblandade i. Samtidigt finns det en risk för en stor ledning (aka blow-out-seger) för Suns vilket kommer sätta Nash på bänken för vila.

Men tycker fördelarna väger över nackdelarna, så det finns helt klart värde i spelet. GL!

Senast redigerad av FoxMulder den 2012-01-08 klockan 21:43.
FoxMulder är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat