Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-11, 07:53   #3
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hemlig Visa inlägg
11 Jan Onsdag, 18.00

Leksand som ligger fyra möter Bofors som ligger tvåa.
Expekt erbjuder 3.10 för en rak 2 på Bofors. Leksand har inte övertygat alls på den senaste tiden och saknar tongivande spelare som Pelle prestberg och Enström.

Någon som vet hur de ser ut för BIK?
Att Enström skulle vara en tongivande spelare vet jag inte, men Prestberg och Raffl skulle dock vara viktiga att få tillbaka, båda är borta och har varit så ett tag. Backen Hersley är avstängd efter en huvudtackling senast mot AIS vilket får ses som ett avbräck, då han har gjort en rätt så bra offensiv inledning på sin leksandssejour. Leksands hemmaspel har varit allt utom stabilt på slutet, och 3.40 som finns på rak BIK-seger på ladbrokes känns spelvärt, men kanske ännu mer så 2.75 på AHCP +0 på bet365. ML till 2.65 känns inte riktigt lika vasst då LIF ofta presterar bra i OT+straffar.

Citat:
Ursprungligen postat av joppoe Visa inlägg
Klappad och klar. Leksand seger ...vinner vik så vinner Leksand,vinner Leksand så vinner vik, förlorar vik så förlorar Leksand, förlorar Leksand så förlorar vik.. Skämt och sido så har det sett ut så senaste tiden kanske inte mkt o gå på men ville bara upplysa om dessa märkliga fakta för den skrockfulle
Nu bröts i och för sig denna trend senast när Leksand slog AIS och VIK torskade mot Rögle. Dock så spelade Leksand före Västerås då, till skillnad från alla följa john-omgångar innan då VIK först satte en standard som Leksand sedan följde, oavsett motstånd. Men som sagt, något för den skrockfulle.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end

Senast redigerad av DamageINC den 2012-01-11 klockan 07:55.
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat