Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-12, 12:36   #19
Majo
 
Majos avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 612
Sharp$: 1016


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av apekatt66 Visa inlägg
Du får gärna utveckla lite Får du de oddsen som dyker upp på sidan? Och hur bra är den fulla versionen på bookies som inte brukar ha 100%(typ titanbet, betfred, comeon osv)?
Gratisversionen uppdaterar var 30:e minut.

Premium uppdaterar typ varje/varannan minut. Får i uppskattningsvis 98% av fallen de odds som anges så det stämmer jävligt bra. Har använt den för bl.a. ComeOn, vilket är nästan nödvändigt då de ofta har så kassa odds.

Jag gillar Oddsmonkey som fan, perfekt för bonushoreri eller arbing. Man kan skapa sina egna filter och spara dessa, få email alerts m.m.

Sen en annan sak om bonushoreri: Man tappar ju 5% commission på betfair, så man vill ju gärna ha bookieodds så nära BF-odds som möjligt.
MEN man får ha effektivitet i åtanke också. Ska man vänta 3-4 dagar på att ett läge dyker upp där den aktuella bookien har samma odds som BF?
Eller ska man nöja sig med 94-95%? Visst man tappar mer av potentiell vinst men det är ju ändå gratispengar. Ska man hunta ner bonusar hos 15 bookies så ser jag hellre att jag klarar av en bookie på en dag eller två och får 85% av bonusen, än att vänta 2 veckor på att få 95%.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
apekatt66 (+10)
Majo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat