Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-14, 16:53   #7
qL
 
qLs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Gävle
Inlägg: 38
Sharp$: 205
Standard

Lurigt med Modo. Tycker dem blandar och ger för mycket. Ena dagen är dem väldigt bra till att nästa match gått ner sig flera nivåer. Ett bra lag på pappret som ska slå Timrå men tror tuffe Uffe har det svårt i båset där uppe och får inte ut det bästa av dem.

Mitt spel i kvällens omgång är under 4,5 @ 1.90 Bet365.
Brynäs har gjort det väldigt bra iår med många talanger och ligger trea i serien. Det var inte många här i stan som trodde det innan säsongen. (Inte jag) Spelar offensivt och ofta målrika matcher men idag möter man Luleå som är målsnålast i Elitserien. Brynäs offensiv öppnar upp Luleås Defensiv? Nja, tror Tommy Jonsson i båset ser detta som en väldigt viktig match om man vill vinna serien som är utpräglat mål och prioriterar defensiven mot Luleå. Omändringar i kedjor där Wännström byter plats med Lavander som lirar med Silfverberg och Järnkrok. 90tals kedjan blir splittrad och detta är ett tapp för offensiven när det nu troligtvis inte blir lika mycket snurr i Luleås egen zon. Tillbaka är även Simon Bertilsson som har varit bästa back i Brynäs denna säsong.

Av Luleås 6 senaste matcher har 5 gått under.
Brynäs brukar vara målrika, men mot just Luleå är dem tighta. 2 av 6 senast har gått under. Denna säsong har lagen mötts 4 gånger och 3 gick under 4,5 mål.
qL är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat