Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-16, 16:21   #15
pittaluga
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 343
Sharp$: 4184
Standard

Topptips 16/2

Blir en snabbanalys till detta topptips.

1. Ajax - Man Utd x2
Ajax har haft stora problem under 2012 och har ett svagt lag offensivt till spel idag. United åker till Holland med en rätt så stark trupp, man är dessutom spellediga till helgen då man är ute ur FA-Cupen. Kan inte se att Ajax mäktar med en vinst men krysset åker med till 23%

2. AZ - Anderlecht x2
Anderlecht var gruppspelets bästa lag med full pott, Suarez även gruppspelets bästa målskytt. Man har dessutom inte förlorat ännu under 2012. AZ med i toppstriden i Holland vilket borde vara prio ett just nu, dessutom har man blandat lite mer i prestationer under året med förlusten mot Roda som det riktiga bottennappet. Tycker inte 57% lockar alls på AZ utan går på favoritfall.

3. Hannover - Club Brugge 1
Hannover är ett starkt hemmalag, Brugge även med lite problem med spelare borta. Dock har dem bra form med fyra raka ligasegrar. 64% är verkligen på gränsen men spikar måste man ha.

4. Lazio - Atletico Madrid x2Atletico har verkligen spelat upp sig under nye tränaren Simeone som ju spelat i båda dessa lagen. Lazio har problem i backlinjen för dagen och kan tvingas starta med både Zauri och den mkt mediokre Stankevicius. Har svårt att se den backlinjen hålla nollan och med nästan 50% på hemmalaget så är x2 givet!

5. Legia - Sporting 1
Legia har inte spelat någon tävlingsmatch under 2012 men har enligt rapporter sett riktigt bra ut under träningsturneringarna. Sporting är ett lag i kris som dessutom bytte tränare efter helgens ligamatch. Många spelare borta och frågan är hur kul de tycker det är att åka till Polen med sargat sjförtroende och sargad trupp. Värdespik till 27%

6. Porto - Man City x2
Porto inte alls lika starka som ifjol mot ett City som är spelledigt i helgen och har en bred trupp. Balotelli väntas få chansen efter sin avstängning, Portos 3-mannamittfält borde få det tufft mot ett starkt City.

7. Stoke - Valencia 1x
Stoke är ett starkt hemmalag som inte förlorat där i EL på fem försök denna säsong. Kommer med en i princip ordinarie trupp tillgänglig. Valencia väntas också ta hårt på matchen, man saknar dock skicklige Alba. Verkligen två olika stilar på fotboll som möts men matchen är större för Stoke som kommer vara väldigt farliga på alla fasta. Jämnstreckat och för mig känns 1x bäst.

8. Trabzonspor - PSV 1x
Trabzon fick en gratisplats i CL och gjorde det helt okej med en väldigt tight fotboll. Man har bra form för dagen och det är alltid svårt att komma till Turkiet. PSV borde vara nöjda med ett kryss och kommer nog inte köra fullt ös framåt.

Inte lika grundligt denna gång men hade kort om tid!
pittaluga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat