Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-12, 23:11   #1
Qirren
 
Qirrens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 169
Sharp$: 421

Hi-diddly-ho
Stats: 770 - 730 - 56
ROI: 110.07%
Vinstprocent: 51.00%

Standard

Hockeyallsvenskan 13/1 19:00


AIK -1 @ 1.926 Pinnacle. Gissar att vi kommer få se -1,5 under morgondagen.

Ett AIK i bra form är det inte många lag som rår på i Hovet, och det är precis vad AIK är i just nu. Senaste matchen mot Växjö på bortaplan är övertygande där man länge såg ut att gå mot en vinst under ordinarie tid men fick nöja sig med vinst efter straffar.
Bofors som många trodde skulla dala neråt i tabellen ju längre säsongen fick hänger fortfarande med och kämpar om en topplacering. De har visat god form under det nya året med tre raka segrar.

Det är en viktig match för AIK det här efter att Mora lyckades knipa tre poäng mot Växjö idag. Vid vinst är AIK en poäng bakom tredjeplatsen, och vid förlust fyra efter och Bofors i rumpan. Det borde vara motivation nog för AIK.

Har egentligen inte supermycket statistik som tyder på en seger, men ska i kraft av att man helt enkelt är ett betydligt bättre lag vinna det här med ett par mål.

Örebro -1 @ 1.855 känns också högintressant.

Örebro är ett av ligans bästa lag målmässigt framåt, problemet har legat i att man släpper till alldeles för mycket mål i baken också. Men de har förbättrat sig rejält i defensiven på sistone vilket en del fina insatser visar på (tre insläppta mot Almtuna borta, två insläppta mot Leksand borta och ett insläppt mot Mora hemma bland annat).

Hemma är man ett starkt lag och är totalt 11-5 sett över säsongen. Nu har man radat upp fem raka segrar på hemmais (två i SD mot AIK och Bofors). Och det finns inte mycket som tyder på att ett bortasvagt Troja Ljungby ska kunna ändra på på det. De har gått totalt 3-13 under säsongen och har en målskillnad på usla 36-65.

Skadeläget verkar vara bra i båda lagen då jag inte kan hitta några skador.

Fyll gärna i om ni har några tankar, eller upptäcker något jag har missat.
__________________
Hard work takes the gamble out of gambling.
Qirren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat