Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-23, 09:37   #2
Pettzon2
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 153
Sharp$: 2389
Standard

Jag tycker det är väldigt öppna matcher idag, all statistik och info jag gått igenom väger i stort sett lika. Eller så är det bara min form som inte vågar ta ställning, haha. Jag hoppas på nå info under dagen om skador eller sjukdomar som skulle kunna göra det lättare, eller kanske lite input från er duktiga.

Idag tror jag att Djurgården kan vända på steken. Det har varit fyra jämna matcher lagen emellan men Djurgården har vunnit båda matcherna hemma under full tid och sedan en efter förlängning nere i Växjö. Men här bryter vi av med en betydligt bättre form på Växjö som vill behålla sin slutspelsplats och DIF som vill bort från kvalplatsen. Av de fyra matcherna har två gått över och två under. Som sagt så tror jag DIF kan vända formen idag men till oddset 2.15 ser jag inget värde utan då finns det mer värde på Växjö till 3.0. Tror dock Växjö kommer sjunka och hamna runt 2.60?

Skellefteå tog sin första seger på fem matcher senast mot Timrå. De har vunnit alla matcher mot Modo denna säsong men frågan är om inte Modos vilja efter en slutspelsplats kan ställa till det idag. Två av fem matcher har gått över linan och idag är det framåt som gäller för Modo och då tror jag det kommer bli lite svängigt och sluta över till 2.65.

Är också jag inne på Färjestad men de brukar ha svårt för AIK. Formen är liknande och här tror jag det blir målsnålt men oddset är ett skämt.

Linköping tog en härig seger mot Brynäs sist med en Norrena i form men de blandar verkligen sina insatser. Skulle de få igång Hlinka & CO så skulle de vara att lita på. De har däremot torskat fyra av fem matcher mot Timrå i år men jag tror att de är hungrigare än Timrå då de inte vill hamna på kvalplats samt att de fortfarande finns chans på slutspel. Däremot vet jag inte om 1.80 lockar.
Pettzon2 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat