Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-23, 17:03   #9
Enroth
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grnvit Visa inlägg
Enroth, finns inte alltid värde i underdogsen, vore alldeles för enkelt då. Men helt klart lönar det sig i längden att lira underdogs istället för favs. Det är väldigt ofta värde i dogsen iaf
Menade ju givetvis inte att alla byrackor alltid hade ett värde. Utryckte mig kanske lite klumpigt...

Men ett lite små intressant faktum är att om man exempelvis spelat alla bortadogs med odds över 3.00 skulle man legat över 30% träff och plussat ganska fint.

Citat:
Ursprungligen postat av thomas88 Visa inlägg
Vill gärna göra tillägget i mitt resonemang ovan, utan att vilja vara optimism dödare.
Om man "fegar"/är förståndig och dessutom erfaren, och samtliga matcher verkar vara svåra att tippa. Då väljer nog de flesta att spela på den match där typ: en serieledare medverkar. Alla ni som tidigare har fått "se på fan", just denna "mest säkra matchen" lockar fram den ovannämnda hunden. Så mitt råd är att Chansa med att avstå just den matchen som verkar vara lättast att tippa. I dag så talar vi förstås ; Brynäs? Låt hundarna skälla fritt utan medverkan. Lira på Huddinge istället idag
I fallet Brynäs satsar jag nog hellre än peng på HV71 (spontant, har inga odds i minnet) än att stå över faktiskt. Visst står HV utan många spelare men jag tycker ändå det ser ganska bra ut och att Brynäs vinstsvit skulle leva vidare är statistiskt orealistiskt.

Huddinge tillhör en annan tråd men ja, där finns det helt klart ett värde. Oddsen ger väl ungefär 50% och det känns fel. Hudiksvall är inte ett lag med Allsvenska kvalitéer eller förutsättningar.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat