Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-28, 16:34   #21
pittaluga
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 343
Sharp$: 4184
Standard

Kunde aldrig få upp mina rader i helgen då min dator strejkat, eller rättare sagt laddaren. Iaf så har det varit en sur helg med två topptips och en powerplay, resultatet blev 7/8 på samtliga lappar :(. Dock ingen som var jättenära då det var spikar som missade relativt grovt allihop. I dagens PP blir det ett annorlunda system:

1. Brynäs - AIK 1x2
2-0-0-2 för båda lagen hittills under säsongen, två lag som kan komma stöta på varandra redan i kvartsfinalen. AIK har helt okej form men man har inte vunnit borta sedan innan uppehållet då jag inte räknar bortaderbyn som bortaplan. Brynäs har sett sådär ut det sista och man kan få akta sig för att ramla utanför topp4 som får avgörande sjunde match hemma i kvartarna. Väldigt oviss match.

2. Silfverberg - Gynge 1x2
Ingen har väl missat Gynges fem mål i söndags, dock var det de första målen på nio matcher för högerskytten. Silfverberg är en jämn målskytt som dock hade en formtopp för några veckor sedan, mer normal form nu. Allt kan hända här och det är hel eller spikkryss som gäller.

3. Djurgården - Linköping 1x2
Fördel DIF under året, 2-1-0-1 varav trepoängare i båda hemmamatcherna, två raka segrar det sista och man har sett bättre ut. LHC gjorde en avskyvärd insats mot Frölunda sist och vek ner sig kraftigt. En match som är fylld av ångest på förhand och det lag som kan gilla läget på bäst sätt lär vinna, oerhört ovisst. Tror på målsnålt.

4. Ölvestad - Hlavac X
Som sagt så tror jag på en målsnål match och då känns det givet med spikkryss här, vill man gardera åt något håll tror jag mer på Ölvestad med en förväntat tight matchbild.

5. Färjestad - Växjö 1
Liten fördel FBK under säsongen, 2-0-1-1, varsin seger borta och hemma. FBK har tagit 19p av 21 möjliga sista sju hemmamatcherna, samma siffra för Växjös bortaspel är 3. FBK har hittat formen lagom till slutspelet och tror man kör på här ikväll.

6. Berglund - Kallio 1x
Berglund har visat kanonform sista veckorna, Kallio har även han haft god näsa för mål det sista men då jag tror på max 2 mål för bortalaget känns det som en given gardering.

7. Luleå - Timrå 1
Timrå med kraftigt övertag för säsongen, 1-2-1-0. Dock har man åtta raka bortaförluster med målskillnaden 2-21 på de fyra senaste. Luleå å sin sida har vunnit 8/9 senaste hemma varav 6 under ordinarie tid. Timrå är redan i kvalserien både teoretiskt och med sin inställning.

8. Skellefteå - Hv71 2
Fördel Hv71, 2-1-0-1. Man har dessutom fyra raka på bortaplan varav tre under ordinarie tid. SAIK har spelat upp sig något efter formsvackan, dock mot sämre motstånd och en pinne hemma mot DIF senast imponerar inte. HV har varvat upp inför slutspel nu och är en bra spik till 30%
pittaluga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat