Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-29, 11:28   #53
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Kan hålla med om att det kan vara bra att ha cats och regler klart iaf en vecka innan draften så man kan lägga upp hur man ska drafta, men när vi då bestämmer draft datum så kan vi helt enkelt sätta oss alla i chatten på datumet en vecka innan det och bestämma allt.

Jag tycker det är dumt att ha det en fredag eller lördag kväll för är det någon gång folk gör något annat så brukar det vanligtvis vara just då. Jag kan i stort sett när som helst men helst inte fre-lör och sen gärna på kvällen och inte mitt på dagen.

Angående newbies så är det väl både ja och nej. Insatsen höjer ju nivån vilket gör för min del att det spelar ingen roll om alla ni andra skiter i draften och sen aldrig ställer in era lag, då får ni bara punga ut 5k eller vad det blir sen när det är över och lättare pengar än så finns det ju inte. Samtidigt så blir det ju inte bra om någon lyckas blåsa en newbie på en trade som gör att hela ligan avgörs på det men antar att man kommer kunna neka taskiga trades innan de går igenom. Så känner nån nyfiken nybörjare för att betala 500 kr och vara med oss och leka fantasy så får de gärna donera pengar till kassan och sen fajtas om segern, vem vet det kanske blir succé för rookien!? Tycker det är roligare ju fler vi blir och vi har nog inte så många erfarna fantasy lirare att välja på här. Någon gång ska vara den första så det är bara att köra på bara man är införstådd med att det är insats och den ska betalas hur det än går och man kan inte tröttna efter 2 veckor.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat