Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-03, 10:04   #7
Jinx
 
Jinxs avatar
 
Reg.datum: jul 2011
Ort: Ankeborg
Inlägg: 796
Sharp$: 150
Standard

Venlo - Breda i holländska eredivisie.

Spelar Venlo rak till 2.26 @ Pinnen

Motiveringen är främst att lagens formkurvor är varandras raka motsatser samt Venlos fina hemmafacit (5-4-3). Venlo har 4 raka hemmasegrar medan Breda har fyra raka förluster borta. Det bör dock tilläggas att Breda har haft svårare motstånd i dessa matcher. Hemmalaget befinner sig under nedflyttningsstrecket f n och lär vara taggade att ta sig upp vilket de gör vid vinst idag.

Hemmalaget har mittfältaren Linssen avstängd (4 mål)
Bortalaget har mittfältarna Gudelj och Gillissen borta.

Ö 2.5 är också ett bra spel baserat på lagens hemma/borta-stats (>70% gått över linan)

ADO den Haag - Heerenveen

Heerenveen rak till 1.91 @ BlueSQ (1.88 hos pinnen)

Botten mot Toppen. den Haag har inte vunnit en match på nästan 3 månader och har en gedigen skadelista och dessutom toppmålskytten Immers avstängd. Skadade Vicento och van Duinen samt Immers har tillsammans gjort 12 av lagets 27 mål och dessa verkar alltså saknas idag (källa Leaguespy.com). Samtidigt har man släppt in 14 mål på de fem senaste matcherna.

Bortalaget saknar endast Kumms på mittfältet som är avstängd. Heerenveens stats talar för sig själva. 4 plats i ligan och endast 3 förluster på hela säsongen. man har inte förlorat borta sedan i augusti förra året och man är i allra högsta grad med i toppstriden (4 poäng bakom PSV). Jag tror klasskillnaden blir för stor för för att ADO ska få med sig något idag.

Senast redigerad av Jinx den 2012-03-03 klockan 11:18.
Jinx är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat