Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 00:18   #21
Soap
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Självfallet dålig stil att inte föra stats över rekar. Men är inte det här väldigt gammal skåpmat som gäller precis alla bettingbloggar som inte visar officiella stats för public? Budskapet "vi har sveriges bästa rekar / vinn med oss" utropas ju stup i kvarten av både kreti, Ulrik på Aftonbladet, vissa på Sharps och pleti. Om sen en av Europas största pajasbookies gör ett jippo och utser en blogg till den bästa så känns det bara som en pr-grej i mängden. Ingen reagerade när Gamblers Vardag fick utmärkelsen 2010, Hatten + crew har väl inga spread som besökarna kan ta del av såvitt jag vet (att Hatten är kompetent vet de flesta, men om vi ska fokusera på avsaknad av bokföring så kommer GV inte undan här heller).

Tycker även det är dålig stil att lägga ut privata PM utan NHL-gamblers godkännande innan så att alla kan läsa, oavsett om personen beter sig som en jävla idiot eller ej.
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Wagner (+10), Zzz (+5), capital-pb (+1), alibaba (+2), ssam (+5)

Senast redigerad av Soap den 2012-03-04 klockan 00:22.
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat