Ämne: NHL 5/3
Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-05, 10:32   #4
hockeycoach
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 5
Sharp$: 54
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nausea Visa inlägg
Phoenix Coyotes (16-11-5) @ Pittsburgh Penguins (20-8-2 H)

Det går bra för Pens just nu och med fem raka och (8-2-0) så är de ligans formstarkaste lag. Malkin är het och jag säger för själv: Crosby who?

Coyotes har två raka torsk, varav en förlust mot topplaget Columbus. Inget att skämmas över där inte. Egentligen är man ett bra lag, som nyligen var väldigt formstarkt. Man är dock fortfarande (7-2-1) vilket inte är skit på något sätt. Månaden kunde börjat på ett bättre sätt, men jag tror de vänder detta snart. Om de lyckas göra detta mot Pens, är en annan fråga. Det blir svårt.

Tror på Pens, men hittar inget spel som lockar. Avstår förmodligen eller letar efter någon team-total om oddsen är dugliga.
Vill inte komma och vara dryg såhär i mitt första inlägg, men topplag och Columbus i samma mening rimmar inte riktigt :P

Vid en första anblick så säger man ju pens rakt av, men vid närmare eftertanke är jag inte så säker. Malkin är tokhet och pens känns gedigna. Deras 2-1-2 i spelet utan puck sitter och man vinner mycket puckar runt egen blå vilket kan straffa Pheonix utan många ordinare backar(?) om min info stämmer.

Pheonix lär å andra sidan sälja sig dyrt, hemma och en 3e plats att försvara med okej form 7-2-1.

Bra försvarsspel och två bra målvakter (om Smith står vilket jag förutsätter) så luktar det underspel i mina borrar. Vad tror ni?
hockeycoach är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat