Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-22, 17:31   #9
Exakte
 
Exaktes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 74
Sharp$: 307
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av StewiE Visa inlägg
Är det ngn som har testat/testar detta? Vilka sporter är bäst? Verkar svårt att hitta matcher oxå.. Hänger inte riktigt med på hur oddsmatcher sidan funkar.
Låt oss säga som exempel att du vill köra din bonus på bet365 och vill använda dig av Betfair för att göra det.
Du går in på oddsmatcher och fyller in Bet365 som bookmaker och Betfair som betting exchange.
I nuläget hittar vi exempelvis spelet på Hartlepool som har ett backodds på 2.60 på bet365 och som du kan laya för 2.62 på betfair. Leta upp dessa matcher på både bet365 och betfair och se att det stämmer.
Tryck på 'Go' till höger om matchen på oddsmatcher och skriv in hur mycket du vill satsa på matchen. Du väljer att satsa dina 2000 SEK som du har på bet365 och skriver in det och ser hur mycket du behöver laya på Betfair samt hur mycket pengar du behöver på betfairkontot. Du kommer i det här fallet förlora 77 kronor oavsett utfall på matchen, men du kommer antingen att ha omsatt din bonus en gång, eller så har du redan alla dina pengar på betfair, beroende på hur matchen slutar.
Ju högre odds du väljer desto bättre är det, i och med att du helt enkelt vill föra över pengarna till betfair så fort som möjligt, ditt mål är inte att försöka omsätta bonusen. Nackdelen med höga odds är att du behöver mer pengar på betfair ju högre odds du spelar med.
Exakte är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat