Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-14, 08:16   #138
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2211
Standard

Jo Anja kom undan med blotta förskräckelsen. Därför hon slapp dela post med Lill-Babs och F-kändisarna.

Men en anekdot har jag klämt fram. Har ingen som helst koppling till spel utan handlar om hur jag upptäckte att jag haft Kamrat Lenin på väggen i 10-15 år utan att märka det. Ni som tycker det låter motbjudande kan med fördel sluta läsa nu så tar jag det från början.

På 80-talet var vi fodervärdar åt ett par labradorer varav den första blev ledarhund och hamnade strax utanför Göteborg. Så en sommar när det var dags för den årliga turnén runt landets travbanor ringades Åby in och då passade vi på att besöka jycken i sitt nya hem. Då blev ett foto taget, ja knappast av husse för han var ju blind, på oss och hunden kom också med på ett hörn.

Blev en bra bild, säkerligen det enda där jag och frugan är tillsammans, så några år senare letade jag fram negativet och gjorde en förstoring som ramades in och hamnade på väggen. Men i somras blev det lite ommöblerat och under en period var tavlan nedplockad. Då när jag satt ner och tog på mig strumporna såg jag för första gången bilden från en annan vinkel, det var då jag gjorde upptäckten..

Var det inget välbekant över den där siluetten som stod på byrån bakom oss? Ja det behövdes ingen längre granskning för att inse vem som stirrat ner på mig under alla dessa år. Om inte kanal-5 i samma veva kört en serie om excentriska miljonärer så kanske jag aldrig upptäckt det där. Nu hade jag en knäppgök från Varberg som låg i framkant på näthinnan och det var därifrån flashbacks från Lenin kom. http://www.hotellgastis.se/

Men historien slutar inte där. Innan jag började plita på det här kollade jag på tavlan igen och gjorde nästa upptäckt! Framför Lenin-bysten står en stor svart fågel på en sockel. Ser inte vad den föreställer men med tanke på resten av historien går tankarna till denna filur.
Spoiler:


Men då är frågan hur troligt det är att någon sympatiserar både med kommunismen och nazismen? Jag är ingen expert men för mig känns det som varandras motsatser.

Ja det är så sant. Kamrat Lenin vakar fortfarande över mig då jag sitter i Bruno Mathsson-fåtöljen om kvällarna.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Khan (+2), Shell Peppe (+5), Shell Peppe (+1)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat