Ämne: NHL 14/3
Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-14, 22:18   #14
befriamig
 
Reg.datum: mar 2011
Ort: Älmhult
Inlägg: 46
Sharp$: 1213
Standard

Blev fem spel:

(U-skala 1-5)
Sens ML (3u)
Ö5.5 Habs- Sens (2u)
Ö5.5 Jets- Stars (2u)
Yotes ML (1u)
Ö2.5 Columbus Blue Jackets (3u)

Motiveringar:

Sens ML har betydligt mer att spela för, går vid vinst upp på samma poäng som Boston, men de ligger ändå kvar som 7a, pga mindre segrar. Habs har varit på en turné och kommer hem, första matchen hemma efter en längre turné bruka vara lite jobbig.
Lite stats som stödjer mina tankar:
Citat:
Senators are 5-1 in their last 6 road games.
Senators are 7-2 in their last 9 road games vs. a team with a home winning % of less than .400.
Senators are 6-2 in their last 8 vs. a team with a losing record.
Senators are 8-3 in their last 11 vs. Eastern Conference.
Senators are 6-2 in the last 8 meetings in Montreal.
Road team is 4-1 in the last 5 meetings.
Ö5.5 Habs- Sens tror på en ganska målrik match 6-7 mål ungefär. Där Sens förhoppningsvis drar längsta strået. Inbördes är det dock inga direkta målaffärer. Sens har dock varit inblandade i en del matcher senaste tiden med en del mål. Men tror på en match där Sens förstakedja kommer få spela mot Subban eller Kaberle, vilket kan ge en del Powerplay och i PP med Karlsson på blå är Sens farliga. Dock skall inte Habs offensiv underskattas, troliga resultat enligt mig 2-4, 3-4.

Ö5.5 Jets- Stars som jag har skrivit ovan så tror jag på en matchbild, där båda lagen vill mycket och det är nog viktigt att de sätter lägena, tycker inte Bachmann varit särskilt bra och med den form som Kane har just nu, så kan nog han oroa. Gillar även att båda lagen har snabba forwards vilket kan vara väl så giftigt vid omställningar. Tycker inte att inbördes möten skall prioriteras så högt i matchups mellan West och East då de inte spelar så mycket mot varandra.
Citat:
Over is 6-1-1 in Jets last 8 home games.
Over is 8-2-1 in Jets last 11 overall.
Over is 4-1 in Jets last 5 games as a home favorite.
Over is 18-7-1 in Stars last 26 Wednesday games.
Yotes ML Båda lagen befinner sig i en liten formsvacka, och jag anser att Yotes har den bättre formen av lagen. Nucks har tappat spelet totalt offensivt och utan Sedinarna så har det visat sig ganska tomt. Vilket är trist med svenska ögon. En svensk som dock har bättre form är Oliver Ekman Larsson som mycket möjligt kan stå för någon poäng ikväll/natt.
Det finns dock inte så mycket stats som stödjer detta spelet, bl a har Yotes bara 4 segrar på senaste 19 bortamatcherna mot Nucks. Men tycker oddset ligger lite för högt på Yotes för att inte testas dock med 1 u bara.

Ö2.5 Blue Jackets en match som inte betyder särskilt mycket för ena eller andra laget. Tror det kan bli lite svängig hockey här, var som sagt inne på överspelet i hela matchen. Men väljer att lira Jackets ö2.5 istället. Grundat på att Jackets har en bra förstakedja och att Oilers målvakt (Dubnyk) inte håller särskilt hög klass, däremot kan Sanford mycket väl häxa ett eventuellt överspel. Tycker det har blivit bättre i Jackets sedan Carter trejdades iväg. Johnson och Wisnewski är bra backar, så tror egentligen att Jackets tar segern här, men kan lika väl sluta 4-3 till Oilers som 3-1 till Jackets. Svår match, tycker ändå medel är vettig insats här, även att statsen är emot på ett bortaspel gör att jag väljer ö2.5 istället.

Har ni några frågor eller åsikter så skriva gärna något. Bara kul att diskutera spel.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

/Twitter @befriamig
befriamig är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat