Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-05, 07:28   #80
Enroth
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
En spelare som alltid har ett blankt saldo, sätter in den summa han ska satsa via Moneybookers, och så fort spelet är rättat plockar ut pengarna igen.

Så gör ju många och det tror jag är det ultimata tillvägagångssättet för att få en frostig relation till motparten. Är man dessutom en vinnande spelare så lättar inte det upp stämningen.

Men bara genom att dyka upp då det passar, läs tomt konto, visar på ett allt för osunt förhållningssätt till dina egna pengar i bookmakerns ögon.

Nu har jag aldrig använt MB och kan inte veta säkert. Vet bara hur jag själv skulle resonera om jag jobba bakom skynket. Men ni som upplever er limiterade för ingenting, ja inte ens ligger plus, kör ni med in och ut-metoden?
In och ut-metoden praktiseras hej villt på flickvännerna men på Bwin är jag rädd att det skulle bli lite dyrt.

Var några år sedan jag spelade mycket på det kontot, men har för mig att de har 2.XX% på alla uttag och det sabbar ju rojjen lite. Om inte annat dödar det ju oddsfördelen som bolaget har...

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Just att du omsätter det mesta på Live-spel kan ju vara anledning till vrf du klarat dig hittills. Just Livespel, då har oddset troligen lagt sig korrekt innan gamestop, och enligt dem så ligger då oddset korrekt... sen att du kanske ser matcherna (och värderar bra) och på så sätt krossar bolagen, är en annan femma kanske...
Den som sätter liveoddsen tittar ju också på matchen, samtidigt som en dator kör statistiken mot en databas.

Men bolagets flaggvakter lär ju se livespelare som mer impulsiva.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat