Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-06, 11:51   #83
Enroth
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
De lär väl inte heller precis ha en oddssättare per match eller? Känns som personalkostnaderna lätt skulle springa iväg då? Men det kanske är mest för att jag tycker oddsen ibland blir så godtyckliga. Typ, Skellefteå - AIK för någon vecka sedan där överlinan började på 1.900 och 45 sekunder in i matchen var uppe på 2.100. Det lär ju inte vara någon som sitter och gör en individuell bedömning av de 45 sekunderna och kommer fram till att det här blir en målsnål historia?
Vid större matcher tror jag absolut att det är en person som bevakar matchen. Mindre är det nog mer övervakande av flera matcher.

Datorn räknar givetvis ut de mesta utav oddsen, men någon måste ju tala om för datorn vad den ska ta med i beräkningarna (hur många skott, från vem, hörnor, frisparkar etc. etc.) och det är nog inte ovanligt att den automatiska oddsättningen blandas med en oddssättares.

Edit: Svenska Spel har utsända till sina matcher.

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Någon som råkat ut för fryst konto som kört flickvän/sambos konto? Har dom någon ip-koll vad gäller det måntro?
Ja, alla IP-addresser lagras och binds till ett konto. Skulle ett annat konto logga in med samma IP-adress flaggas det och undersöks. Samma sak gäller exempelvis MAC-addresser. Bolagen har särskilda anställda utredare för sådant här.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat