Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-23, 12:06   #309
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4011
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av flip-flop Visa inlägg
Bet365s bonus verkar lite annorlunda. Som jag förstår det måste man spela upp sina insatta pengar en gång, och sedan sätts bonusen in? Som då måste omsättas 3 gånger.


För att placera spel med din bonus är det bara omsätta beloppet på din insättning en gång på valfria sporter och marknader. Du måste spela igenom din insättning och bonus tre gånger innan du gör ett uttag.


Är det smartaste då att lägga ett så säkert vad som möjligt med pengarna man satt in? Närmare 1.5 i odds som är minimum (för att vara bonusgrundande) och när väl bonusen är insatt kan man göra som vanligt?
Du får alla pengar (2000kr) på kontot på en gång. Däremot sitter det någon slags spärr efter bonustusingen. Säg att du först lägger ett bet på 500kr, och sen vill lägga ett på 600kr så kommer det andra inte att gå igenom. Av någon anledning måste du spela jämnt ner till summan 1000kr. Det andra betet måste alltså spelas som två bets på 500kr+100kr, och sen efter det är hela kapitalet upplåst för spel. Det gör alltså ingen skillnad, utan är bara en onödig tvist som kan verka förvirrande då man blir nekad en insats trots att man har pengar, bara för att man går över "skarven" mellan insättning och bonuspengar med ett bet.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat