Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-27, 00:01   #20
henkiee5
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 27
Sharp$: 75
Standard

Hej allesammans,

Jag såg denna tråd och förstår att idén för den okunnige kan verka otroligt smart, och det är den till viss del. Men jag måste höja en varnings finger till er som är sugna på att testa detta. Jag har själv varit del av ett support-team hos ett av de större europeiska spelbolagen.

Själva grundidén funkar i teorin och till viss del i praktiken. Men sajterna är medvetna om att detta förekommer och har vidtagit vissa åtgärder mot det. Om ni läser valfri sajts bonusvillkor så ser ni att de alltid har med klausuler om att de kan frysa/låsa ditt konto och dina tillgångar om det kommer fram att du varit del i ett bettingsyndikat eller på något annat sätt möjliggjort en s.k. "säker vinst".

De flesta siter är sedan aktiva i ett större nätverk där information om konton, bets, bonus osv samlas. Med jämna mellanrum korsjämförs informationen från de olika sajterna och de kan då se vilka som bonustradat, vilket leder till avstängda konton och frysta tillgångar.

saxat från bet365's bonusvillkor:

"Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader."

Ni ska vara medvetna om att risken för detta är relativt liten men den finns trots allt där och åker man fast så förlorar man både bonusen och resten av kapitalet. Så spelbolagen har trots allt en baktanke med att låta alla dessa bonusar finnas kvar och låter folk tro att de kan spela in dem helt utan risk, och sedan åberopar de sin klausul i villkoren och så sitter du med skägget i brevlådan. Bara en varningens finger.

Lycka till!

Senast redigerad av henkiee5 den 2010-02-27 klockan 01:24.
henkiee5 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat