Visa ett inlägg
Gammal 2012-07-24, 22:27   #49
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

Ja det här hänt lite på Yoghurt-fronten. Ni som inte hängt med kan börja läsa härifrån. https://www.sharps.se/forums/126294-post22.html

Började för ett par månader sen när blicken fastnade på en burk i kylskåpet. Fetthalt 5 % helt plötsligt! Efter lite efterforskning på nätet visade det sig att grekerna ändrat receptet och halverat fettmängden för att kunna betala av på statsskulden, finns några upprörda forum om detta på nätet. En sak om dom rivit Akropolis och malt till stenmjöl, men förstöra nationalskatten är ju oförlåtligt.

Men jag fortsatte med mina burkar och tyckte det bara smaka märkligare och märkligare. Så blev det några hotellnätter i Stockholm och då hade dom Turkisk Yoghurt 10 %. Köpte en sån där hink för ett par år sen..en matsked tog jag sen åkte skiten i soporna, helt oätligt. Bara några dar innan resan hade Ernst stått med en sån där burk på tv och jag tänkte för mig själv fan vad den där såg krämig ut.

Tillbaka till frukosten på hotellet. Ja vi provar väl då tänkte jag, såg ju gott ut! Mycket riktigt, smaka hur bra som helst. Sista dan lyckades jag hitta en bland frukostpersonalen som pratade svenska och hörde mig för om märke. Jo det var ju Lindahls som jag misstänkte, deras burkar tar ju upp halva kylrummet på Ica-kvantum och nu förstår jag varför.

Burken för ett par år sen då? Tja, antingen var det något annat märke eller så var det något fel på innehållet. Hur som helst med den saken. Så här ser det ut i kylskåpet numera.

19:90 för ett helt kilo. 26:90 för 500 gram av den grekiska smörjan. Inte undra på att allt går åt helvete för dom.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Stekel (+3)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat