Visa ett inlägg
Gammal 2012-07-24, 23:24   #11
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Det vi söker är något som är motsvarande Proctor & Gamble, dvs en företagsidentitet som fungerar som ett paraply för flera varor/tjänster.

Men jag är inne på samma linje, det måste vara enkelt och spännande för att folk ska minnas det. Fördelen för oss är det endast behöver fastna hos våra konsumenter (salongerna) vi kommer inte marknadsföra det mot slutkonsument.
Tänkte också direkt på Proctor & Gamble (och Unilever för den delen), för jag antar att ni vill fortsätta vara öppna för andra marknader på sikt. Ni har väl någon form av värde ni vill plocka fram som ska fastna lite hos era återförsäljare, kanske tänka i den riktningen? Att bara plocka random efternamn eller andra ord som fastnar lätt och är lite udda behöver inte vara så dumt, bara det där att man undrar "vart har de fått det där ifrån" eller "hur hänger det där ihop" kan vara något som gör att man hamnar högt i medvetandet (så länge det inte innehåller något eller kan härledas till något man inte vill ska förknippas med verksamheten då, det är nog bäst att associera fritt ett par varv innan man beslutar sig så man inte riskerar att hamna fel där).
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat