Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-01, 04:43   #1
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Alla gillar inte baseball, men alla gillar pengar!


Tennis? Pfft...
Fotboll? Knappast...
NFL? Aldrig...

Den bästa sporten att tjäna pengar på är Major League Baseball och det har den varit i många år eftersom det finns så mycket värde när det spelas flera matcher om dagen och det förvånar mig faktiskt hur lite folk som spelar på baseball i Sverige. Om du vill hålla på med att tjäna pengar på betting och inte spelar på MLB så slår du krokben på dig själv för att tjäna mycket pengar och du är definitivt inte en professionell spelare. Visst, MLB är inte exakt lika spännande som NHL eller NFL att kolla på, men det ska inte spela någon roll. Vad som spelar roll är hur din bankrulle växer konsekvent och att betta på MLB är det bästa sättet att göra just så. Jag stöter på människor som bara spelar på matcher de kan kolla på TV och det är ett av de största misstagen man kan göra eftersom du då spelar för fel anledning; underhållning istället för att tjäna pengar. Även om du inte gillar att kolla på baseball så ska du definitivt spela på det och njuta av att ha lite mer pengar i bankrullen lagom att byta till vintergarderoben.

MLB är faktiskt en av mina favoritsporter, inte bara för att betta på, utan att faktiskt kolla på. Åka till USA och gå på ett par matcher i verkligheten, men sen såklart följa dem dagligen via MLB.tv (snorbilligt förresten, kostar $25 i månaden för ALLA matcher) för att se hur det går för betten, men framförallt mitt favoritlag LA Angels. Du behöver inte gilla Major League Baseball, men jag är säker på att du gillar pengar så låt inte dig själv gå miste om denna baseballsäsong för ingen sport kan jämföras med hur du kan bygga bankrulle som MLB kan.

Om du vill tjäna pengar på sporter så borde du undersöka Amerikas största kvällsunderhållning, MLB. Även om du inte kollar, eller ens följer matcherna så tänk på MLB-spelandet som en investering med båtlaster med värde på en daglig basis för att få din bankrulle att växa i bra takt ända in på hösten. MLB är en av de enklaste sporterna att vara vinnande i och det är därför så många professionella spelexperter kommer fram lagom till MLB säsongen och hjälper sina klienter vinna ihop kassan till sporten alla verkligen älskar att betta på - NFL. Om du är en nybörjare på betting eller en veteran så ligger det i ditt intresse att följa någon eller några av de många professionella MLB cappers som finns tillgängliga. Vi på Sharps.se kommer att leverera ut de cappers vi tycker är hållbara på vårt service play forum, men sen är det helt upp till er att tillämpa spelskolans regler för att betala av semesterns nöjen genom baseball. Må lyckan vara med oss och låt 2010 bli det bästa baseballåret någonsin (d.v.s vi tjänar massa pengar och LA Angels vinner World Series)!
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat