Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-06, 22:42   #169
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sollentuna_slamtilt Visa inlägg
Så det laggar inte på mobilen, hmm.

Fan vad trött jag börjar bli på b365 och deras värdelösa stream, hur djävla svårt kan det va att fixa. På Bwin funkar det utmärkt, bara det att de sänder inte det jag är mest intresserad av, ATP-tennisen från USA.

Är det nån som har laggfri stream på bet365, dela gärna med er av er uppsättning ni har. Dator, operativsystem, browser.

Själv har jag en ny stationär dator med Windows7, nyaste internet explorer och uppdaterad flash. Internetleverantör Bredbandsbolaget.
Kanske kan hänga på webbläsaren?

Jag hade telia 12-24 mbit och låg på 17-18 vilket är helt okey. Men sen blev det dags för Fiber. Slog till med 100/10 Mbit/s och då kom jag bara upp i 5-7 mbit!

För att göra en lång historia kort så levde jag rövare både med Telia och kabelgubbarna. Men när gubben från telia koppla upp sin burk mot min router och kom upp i över 95 fick jag ge mig. Hade redan börjat misstänka att det var nätverkskortet som spökade och inte orkade med.

Men det kändes ändå lite besvärligt så jag drog på det. Då testade kärringen med Internet Explorer, vi hade Firefox innan, och då hamna vi åtminstone över 50 mbit. Tyckte ändå burken hackade och nätverkskortet var fortfarande favoriten. Ska testa google chrome innan jag börjar köpa delar och river i burken tänkte jag, kändes måttligt lockande för en som är rädd för besvär..

Pang sa det bara på skärmen. 97 mbit och burken som ny. Har testat firefox flera gånger efter det här men den harvar fortfarande kring 5 mbit så inget tillfälligt strul.

Så det kan vara värt att prova runt lite bland olika webbläsare.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat