Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-07, 14:24   #24
Butragueno
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 23
Sharp$: 173

Butraguenos fotbollsspel
Stats: 18 - 15 - 0
ROI: 112.36%
Vinstprocent: 54.55%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av slaktarn Visa inlägg
Tycker att du överdriver lite om krisen i Malagas lag, det är i den administrativa avdelningen det är kris, inte i laget. Jag skulle säga att harmonin är finare än på länge där, speciellt efter Jérémy Toulalan sagt att han nobbat anbud från andra klubbar för att stanna i Malaga. Och Manuel Pellegrini gått ut med att även han stannar i laget. Laget gjorde 90 fina minuter mot Juventus och borde fått med sig mint 1-2 trots att man började med Seba och Joaquín på topp och Willy i målet. Och det märktes i intervjuerna efter att det var positiva toner från spelarna. Olympiakos 3-2 mot Willem II skrämmer ju inte heller. Nej jag tycker verkligen inte Olympiakos till 1.9 är värt det. Testar Malaga +0.5 till 1.95 istället
Kan inte hålla med om att harmonin är finare där än på väldigt länge. Har svårt att se att det ska vara så. Ja, krisen är främst på den administrativa delen, men det påverkar spelarna, tryggheten och laget i allra högsta grad. Hur kul är det att läsa nyheter varje dag som säger att din tränare kan komma att lämna klubben när som helst? Att klubben kanske inte ens får spela CL-kval? Att se lagkamrater som varit viktiga för laget, säljas? Det till reapriser, panikpriser. Eller att vissa spelare inte får sin lön?

Detta tror iaf jag påverkar spelarna på ett negativt sätt, likaså klubben och den sportsliga satsningen. Oavsett hur mycket det än sägs från de egna att "allt är under kontroll".

Vad jag vet är det iaf långt ifrån säkert att Pellegrini stannar i Malaga. Jag tror det kan svänga snabbt här och allt snack om att det ska vara "bra" i truppen från diverse spelare tror jag är mest BS för att få ner pressen på laget. Och för att få ner den mediala "häxjakten".

Jag tror ärligt talat att många spelare i Malaga just nu inte ens vet om dom blir kvar i laget till nästa säsong. Kommer det att bra bud på någon spelare så tror jag inte shejken först kommer fundera hur det kan komma att påverka den sportsliga biten utan han kommer vilja täcka/rädda den ekonomiska biten.

Sedan utöver detta så tycker jag där finns stora brister i Malagas lag. Försvaret ser svagt ut, och en riktig anfallare saknas. Detta bara någon vecka innan ett brutalt viktigt CL-kval.

Lycka till med ditt spel däremot, även om jag hoppas på det motsatta: ). Må väl!
Butragueno är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat