Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-17, 18:56   #637
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Nej ingen hemlig info eller dylikt utan jag värderar matchen annorlunda jämfört med bolagen, som dock har sänkt oddsen nu.

Bern är med bland top 10 bästa lagen i Europa och skulle vara ett topplag i Elitserien om de spelade där. De va i final i Schweiz ifjol och har redan hunnit spelat en träningsmatch denna säsongen så ligger troligen lite före Djurgården.

Djurgården åkte ur ifjol och har tappat sina 10-15 bästa spelare och fyllt på med till stor del sämre spelare. Ett Djurgården ifjol skulle på pappret vara underdogs mot Bern och nu med ett allsvenskt lag så bör de få det tufft. Laget håller bra allsvensk klass men skulle inte ha en chans mot topplagen i Elitserien och således inte heller mot Bern. Detta är lagets första match för säsongen.

Hade det varit något av topplagen i Elitserien som stod som motstånd för Djurgården så hade oddsen troligen inte varit över 2.00 då alla vet att det är klasskillnad. Det är lite svårt att analyser matchen när det istället är Bern som är motståndare och bolagen är tveksamma. Ser man dock till lagens kapacitet så är det stor klasskillnad även här och sen är det ju en helt annan femma om det visar sig i just dagens match.

Det är försäsong och man vet inte riktigt var lagen står och därav kan man köpa att oddsen är högre än normalt men vill Bern vinna denna matchen och går för 100% så ska de vara stora favoriter. Jag är redo att ta riskerna som finns vid en sån här match, försäsong och ovisst var lagen står, för att oddset är så pass högt och det är klasskillnad på lagen i grunden.
Vilket svar, det tackar vi för Visste inte att Bern var ett så pass bra lag.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat