Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-26, 15:10   #5
Riise
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 272
Sharp$: 1138
Standard

Ogiltigt spel-ID: 1131564



PSG har hackat hitintills i serien och har två oavgjorda matcher på kontot. I premiären mot Lorient skapade man massor av chanser men släppte också till väldigt mycket chanser och försvaret såg allt annat än stabilt ut. Saknar inför den här matchen fortfarande Thiago Silva. Även Chantóme och virvelvinden Lazezzi saknas. Thiago Motta åter och frågan för Ancelotti är om han ska starta med just Motta eller ynglingen Veratti på mittfältet. Zlatan är med i truppen men är ett frågetecken om han kommer starta eller inte, troligtvis riskerar man inte Ibra utan sätter honom på bänken redo för ett inhopp om så behövs.

Motståndarna Bordeaux har imponerat och tagit två raka segrar i öppningen av Ligue 1. Målkalas i första matchen och sedan en stabil 1-0 seger mot Rennes. Man spelade i torsdags en EL kvalmatch nere i Belgrad mot Röda Stjärnan där man visade stabilitet och fick med sig ett 0-0 resultat till returen. Saknar pigge Ben Khalfallah, annars fullt manskap. Troligtvis ställer man upp med en 3-5-2 uppställning här för att radera ut PSG:s mittfält med Pastore i spetsen och satsar på kontringar istället. Något som Lorient lyckades väl med i premiären och man såg uppenbart hur sårbara PSG är bakåt.

Bordeaux har ingenting att förlora och med tanke på att PSG vill framåt och ta sin första seger så lär man blotta sig bakåt rejält som man gjorde mot Lorient. Försvaret agerade som en hönsgård när man fick ställas med spelare med fart och jag tror Bordeaux har gjort sin läxa och lär försöka utnyttja det. PSG tappar 2-3 dimensioner utan Zlatan och Lavezzi och Bordeaux lär kunna ta hand om Nené, Gameiro och Hoarau. Den som vill vara på den säkra sedan väntar tills laguppställningarna släpps och man ser om Zlatan kan starta eller inte men jag vågar inte vänta med tanke på att oddset kan droppa. Tycker även Bordeaux +0 eller "insatsen tillbaka vid oavgjort" till 4.65 känns klart spelvärt med en mindre slant men jag fegar och tar Bordeaux +1 AH till mycket fina 1.90.

Ogiltigt spel-ID: 1131617



Toppmöte i Allsvenskan med mycket på spel. Häcken som kan haka på i guldstriden i egenskap av tre poäng här.
Brukar vara målrika tillställningar lagen emellan men jag tror på det motsatta idag. Elfsborg saknar Lasse Nilsson som ska göra målen, istället dras dom men en lång, gänglig Elm på topp som jag inte tror kommer ställa till med stora problem. Även Hiljemark är borta vilket är ett stort minus för Boråsarna.

Häcken lär gå för tre poäng och lär vara det laget som för spelet. Dock är jag osäker på om man har kreativiteten som krävs när Martin Ericsson inte är med pga en klausul som säger att han inte får spela mot Elfsborg. Bortalaget lär backa hem med sitt 5-manna mittfält och göra det svårt för Häcken. Jag tror Elfsborg skulle vara nöjda med en poäng i den här matchen och lär inledningsvis spela just för detta. Tror på en tät tillställning eftersom mycket står på spel där första målet kommer vara mycket avgörande för var poängen hamnar i den här matchen.

Ogiltigt spel-ID: 1131647



Schalke kommer till detta möta som favoriter trots att man har en drös med skador. Obasi, Farfán, Höger, Metzelder, Moritz och Escudero är alla skadade där man tappar speed när man inte har Farfán på planen som tillsammans med Huntelaar är Schalkes bästa spelare. Man spelar troligtvis med en 4-4-2 uppställning där rumänen Marica går in på topp med Klaas-Jan. Rumänen Marica som ännu inte presterat efter förväntningarna i Schalke är i mitt tycke en relativt begränsad spelare och lär inte vara något utropstecken den här säsongen heller i Bundesliga.

Hemmalaget Hannover är ett piggt och duktigt lag som nu fått ännu mera spets kvalité i form av Huszti som närmast kommer från en misslyckad sejour i Zenit men som imponerat under försäsongen för Hannover. Med Ya Konan och "Moa" (Mohammed Abde llaoue) lär man kunna stänka in några baljor iår också. Med hemmaplansfördel samt skador på en del tunga pjäser för Schalke så tror jag Hannover har en god chans att ta hem detta. Man har redan spelat några tävlingsmatcher med kval till EL och har tempot uppe i kroppen, god chans för 96 att ta tre poäng i premiären. Dock fegar jag lite med tanke på att Huntelaar spelar i motståndarlaget, han kan sänka vilket lag som helst om han får rätt bollar där framme.

Senast redigerad av Riise den 2012-08-27 klockan 05:16.
Riise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat