Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-29, 15:47   #12
Riise
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 272
Sharp$: 1138
Standard

Kikat lite på veckans stormatch i Europasammanhang som går av stapeln på fredag, nämligen den europeiska supercupen i Monaco.

Ogiltigt spel-ID: 1137979



Chelsea har verkligen visat spelglädje i sina tre första matcher i PL och vunnit samtliga. Senast imponerade man stort mot Newcastle med sin förmåga att kontrollera matchbilden totalt trots att man saknade spelare som Terry och Lampard. Dessa två behövs på fredag med sin rutin av stora matcher och ska båda vara tillgängliga. Hazard har varit utropstecknet i PL med 6 assist och 1 mål på 3 matcher, även Torres ser ut att ha hittat tillbaka till något som kan likna en toppform.

Atletico vann senast mot Bilbao stort på hemmaplan och Falcao hade stor show. Jag tycker inte man ska skriva upp Atletico till skyarna efter den segern då Bilbao har stora problem med spelare som vill lämna och har en mindre kris i klubben att reda ut. Atletico gick ut och gjorde sitt jobb helt enkelt och fick fin utdelning.

Frågan är om Chelsea lyckas hantera Falcao? Det tror jag man klarar av med sådana rutinerade spelare som man ställer på planen i den här matchen. Försvinner Falcao från matchen har Atletico inte mycket att sätta till offensivt och då finns det chans att en balja från Torres eller Hazard kan räcka.
Chelsea tar första titeln för året med denna segern och 2.30 är ett fint odds, allt över 2.10 tycker jag är spelbart.

Senast redigerad av Riise den 2012-08-31 klockan 22:25.
Riise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat