Visa ett inlägg
Gammal 2012-09-16, 11:17   #10
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2012-09-16 AIK IF - Färjestads BK (Elitserien)



Datum: 2012-09-16
Tid: 19:00
Sport: Ishockey
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Match: AIK IF - Färjestads BK
Period: ft

Spel: Färjestads BK
Insats: 7-Units
Odds: 2.20
Bolag: Mybet

Motivering:
AIK fick med sig en poäng hem ifrån bortamatchen mot Timrå senast. AIK:s 1-1 kom rätt sent i matchen och man ska vara nöjda att man fick en poäng med sig hem till Stockholm. Jag som många andra tror att AIK får en tuff säsong med tanke på deras tunga tapp av spelare.

Färjestad gjorde en spelmessigt bra match i sin premiär hemma mot HV71. Men fick bara med sig en poäng efter 2-2. Sen vann HV i förlängning. Färjestad är som vanligt ett lag att räkna med till vårkanten i kampen av guldet. Man har ett starkt lag denna säsong. Till dagens match får man tillbaka många spelare också:

# Marius Holtet tränade för fullt och är återställd efter sin ryggskada.

# Och landsmannen Anders Bastiansen, stålhård som vanligt, tyckte det räckte med en eftermiddag och kväll med magsjuka innan han fullfartstränade på fredagen igen.

# Dessutom räknar Färjestad med att backen Ville Lajunens transferkort i ordning vilket gör att finländaren får göra sin elitseriedebut på Hovet mot "Perra" Johnssons AIK istället för i hemmarinken.

Och ett fjärde tillskott kan komma då Oscar Klefboms medverkan bestäms efter lördagsträningen. Klefbom kände sig kraftlös och gick av under matchen mot HV.
- Men det känns bättre redan idag, konstaterade Klefbom som trots kraftlösheten svarade för en alldeles strålande förstaperiod.

Bara bakcken Johan Larsson saknas i FBK.

AIK:s skadeläge:

Skador i Gnaget: Stefan Johansson,( Liwing, Blomdahl och Lillieström Karlsson är enligt eliteprospect osäkra till spel).

Inbördesmöten så har FBK 2-0-5 på sju senaste mötena i Stockholm.

Tar bara Färjestad med sitt fina spel från i torsdags så vinner man idag på Hovet.

2.20 på FBK är bra betalt och det spelas!

Senast redigerad av patrik_g den 2012-09-16 klockan 11:21.
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat