Visa ett inlägg
Gammal 2012-09-16, 12:00   #13
dellan
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 110
Sharp$: 895

SD-PICKS
Stats: 105 - 68 - 3
ROI: 117.21%
Vinstprocent: 60.69%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av slapshot Visa inlägg
Fortsatt spel i samma klubb som tidigare?
Kommer spela i samma klubb fram till jul iaf, fick erbjudande från ett lag som jag spelade mot på försäsongen som vill ha mig men jag är inge sugen på att dra från sthlm direkt när jag precis kom tillbaka men dem håller dörren öppen så vi får se.

Har lagt in några intressanta spel nu - https://www.sharps.se/spreadsheet/dellan-div1-hockey

Huddinge blir riktigt giftiga denna säsong och Visby brukar vara aningen sämre på bortplan, det är inte så roligt att kliva upp tidigt och sitta på en jobbig båtresa till sthlm. Jag själv vet att man inte presterar på topp när man åker till Gotland, borde vara detsamma för dem.

Väsby har inge vidare lag enligt mig och dem vara katastrofala på försäsongen, var utspelat mot Nyköping men lyckades vinna med 4-1 iaf, konstigt men sant. Arlanda har ungefär samma trupp som föregående säsong, ska ha en bra chans här!

Enköping mötte jag på försäsongen jag blev imponerad av deras tuffa och tunga spel, välväxta spelare och ett tungt lag att möta. Falu mötte jag förra året så det kan ha hänt otroligt mycket men jag tror inte på dem. Enköping ska minst fixa en poäng.

Även Lindlöven mötte jag på försäsongen och dem har värvat ganska bra och har ett helt okej lag, Tierp vet jag kan bli bra denna säsong men jag tror Lindlöven har en bra chans att ta tre pinnar.

Halmstad har gått som tåget på försäsongen men jag tror det blir tuffare nu när det står poäng på spel, mörrum är tippat att gå till allettan och visst ska dem fixa oavgjort!

Finns en hel del intressanta matcher som kan användas i dubblar, tripplar etc: Västervik, Kallinge-Ronneby, Nybro, Olofström, Teg, Sundsvall, Östersund.

Lycka till!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dellan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat