Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-04, 19:00   #2
htsolna08
 
htsolna08s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 980
Sharp$: 1987


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Spel 1: Växjö Lakers - Leksand 19.00 5 Mars

Spel: Växjö Lakers
Odds: 2.10
Insats: 20 units 2 % av Kassan
Spelbolag: Expekt

Detta är en extremt viktig match för hemmalaget Växjö som tillsammans med AIK och Almtuna slåss om de 2 sista platserna direkt till kvalserien. Leksand är redan klara för kvalserien och har inget att spela för då förstaplatsen inte ger någon fördel inför kvalserien.
Växjö kommer vara taggade som fan inför hemmapubliken och med stark form, med 4 raka vinster så kommer leksand få det riktigt tufft och frågan är hur inställningen är hos Leksand som inte har något att spela för. Leksand vann med 3-2 senast efter sudden mot Bofors men man har inte imponerat alls den senaste tiden.

Från svenskafans

Men ska Leksand ha nånting att hämta i den kommande kvalserien så måste det mesta bli så mycket bättre. Idag var det långa stunder rent utsagt bedrövligt hur vissa spelare agerade på isen. Den enda jag kommer hylla idag är Jesper Ollas för att han kämpade mest och gav allt i varje byte och smällde på Bofors spelarna. Skadeläget i Leksand- Vi åker ner utan Peter Nordström, Patrik Carlsson och Daniel Hermansson. Hermansson är närmast spel och förhoppningsvis med på söndag igen. Växjö vann förra hemmamatchen mot Leksand med 3-1 och nu är förutsättningarna ännu bättre!

2.10 Tycker jag är riktigt bra odds på Växjö mot ett omotiverat och formsvagt Leksand.
htsolna08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat