Visa ett inlägg
Gammal 2012-10-01, 09:55   #30
Analys
 
Analyss avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 319
Sharp$: 1905
Standard

Men som sagt, så länge du inte har någon metod för att avgöra värdet på matcherna kommer du inte nå resultat. 2.00 må bli 50% men att ett bolag sätter sitt värde där betyder inte att det är det faktiska värdet.

Det är ungefär lika dumt som å tro att du har 50% chans till rött på ett roulettebord.

Sätter du istället egna värden, och är så pass duktig så att du får ett förväntad värde (expected value på cool-språk) som är bättre än marknadens - då kan du tjäna pengar. Då behöver du inte heller hålla dig inom det väldigt tighta odds-spannet som du nu gör. Det finns gott om värde i både högre och lägre odds att finna.

Sen har vi den här delen med att spela för vunna pengar - behöver du inte ett väldigt stort startkapital för att inom en rimlig tid kunna spela helt utan att riskerna "dina egna pengar"?

Hur stor startkassa har du tänkt dig och vilken avkastning förväntar du? 100 000:- och en avkastning på 10%? Det är mycket pengar och hög avkastning, likt förbannat får du spela med korvören när du ska börja "mjölka din ko"...


EDIT: Fortsätt för all del pladdra på, ett forum är till för diskussioner och debatter.
__________________

Kungen av roulette, Sputnik: "Haha har en edge runtt 8% utan mätutrustning" "du vet ingenting om roulette"
Skrivbordssoldat: J-Donadoni "Skulle yttra betydligt hårdare ord om jag fick känna på ”Analys” öga mot öga" "han borde omedelbart ha en ban"

Senast redigerad av Analys den 2012-10-01 klockan 09:57.
Analys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat