Visa ett inlägg
Gammal 2012-10-11, 00:02   #15
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Härligt att se lite tugg om baseball igen och roligt med Arch's välskrivna och djupgående analyser.

Har sett att du tänkt mycket likt mig i de 2 tidiga matcherna och det gick riktigt bra så här långt både för dig och mig. Till natten tar jag Orioles ML och Tigers ML.

Tycker det är jämnt i Yankees-Orioles och oddsen har pressats ner för långt på Yankees. Gonzalez kanske kan rida vidare på sin framgångsvåg och samtidigt så har Kuroda inte haft sitt bästa senaste månaden. Han kan inte ha väntat på slutspel utan tror att gamlingen börjar bli trött och det kan bli tufft ikväll mot O's. Jämnt och värdet på O's som har ett för högt odds. Va också inne lite på över men det känns som att Gonzalez kan ha fortsatt lycka och då blir det tufft, tror inte Kuroda stänger ner O's utan de får till minst 4 runs och därmed känns ML spelet bäst trots att vinden blåser utåt.

Tycker det är klar fördel i pitching matchupen för Tigers. Tror Griffin kommer få det riktigt svårt i dagens vind, som blåser rakt ut, då han är fly ball pitcher och får inte ut speciellt många på SO. Han har också haft det tufft på slutet och mötte Tigers nyligen då han släppte 8 hits och 5 runs på 4.2 innings. Scherzer är också flyball men snittar mer än 1 SO per inning och kan klara sig bättre pga det. Tigers fick inte till något igår och det lär inte hända idag igen och jag tror Tigers kniper nattens match för de kommer straffa Griffin medan Scherzer kan klara sig bra med ett högt antal SO som vanligt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Arch (+25)

Senast redigerad av Lazlo den 2012-10-11 klockan 00:03.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat