Ämne: NFL Week 7
Visa ett inlägg
Gammal 2012-10-17, 22:09   #12
eklund81
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 120
Sharp$: 1735

ussports
Stats: 20 - 9 - 0
ROI: 126.82%
Vinstprocent: 68.97%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dablo Visa inlägg
Jag har som sagt inte kollat igenom matcherna noga. Men första tanken när jag såg "Rams +6.5 mumma!" gjorde mig lite fundersam. Jag själv sätter stort värde i QB's i matcherna och den i mina ögon vinner GB lätt. Sen tycker jag inte Rams har imponerat direkt vad gäller poängskörd heller. Dom snittar 18pts... det kan Rodgers fixa i en kvart om Rams tappar lite kontroll. Visst, jag är som de flesta andra och spelar gärna på försvaret, men jag passar heller när jag ska spela mot GB som både kan floppa och som vi såg sist.... totalt utklassa.
Precis som hetsarn säger så spelar man alltid på spreaden och värdet, jag spelar rams i detta fall oavsett om jag tror att de vinner/täcker linan eller inte. Eftersom att rams endast bör få +3-4.5 i mina ögon så har jag ett övervärde och de är de man vinner på i längden


http://www.youtube.com/watch?v=Kd3A7...feature=relmfu
Trots att det låter klyschigt med "betting like pros" osv så har han rätt i allt han säger. Hela min strategi oavsett sport och marknad utgår från detta. Rekommenderar er att kolla på hela denna video.
eklund81 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat