Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-11, 23:41   #1
JihadBet
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 7
Sharp$: 147

Jihadbet
Stats: 1 - 0 - 0
ROI: 174.00%
Vinstprocent: 100.00%

Standard

FutsalVM - kvartsfinaler


Brasilien - Panama o 7.5 8/10 1.74 Marathonbet

Brasilien har som vantat vunnit gruppen enkelt efter 3 segrar 4-1vJapan, 13-0vLibyen, 3 -1vPortugal medans Panama gick vidare som 3a i gruppen efter 1 vinst 8-3vMarocko och 2 forluster 3-8vSpanien 3-4vIran

Anledningen att jag finner sant varde i overspelet ar att jag tror vi kommer fa en liknande matchbild som mot Pan-Spa med ett lag som har en extremt bra offensiv men som anda moter ett lag som har kapacitet att gora mal aven om de ar helt chanslosa att vinna matchen.

Handikappet pa matchen ligger pa -5.5 som jag tycker ar ratt men kan inte fatta linan 7.5 nar det borde vara 8.75.

Panama spelar sitt forsta VM nagonsin och det var en nervos start mot Marocko(btw de var pick-em for den matchen och o/u var 5.5) och lag rattvist under med 3-0 nar forsta halvlek nastan ar slut nar de satter ett reduceringsmal.
Det malet hjalpte dem enormt och de kom ut andra som ett nytt lag och borjade gora mal och bara fortsatte, visst Marocko forsvarade ratt daligt och slappte in mal pa snabba kontringar.

Panama spelar helt en rolig futsal med mycket attack och skott, imorn sa har de ingen chans men tror hellre de satsar pa att gora nagra mal an att forsoka halla nere resultat och aven om de sakert forsoker kora lite mer defensivt i borjan sa kommer de helt enkelt lattja nar de ligger under med 2-3 mal och da kommer ni fa se roligt spel.

Brasilien tror jag kommer satsa pa att battra spaniens resultat, ni vet manga ganger i Primera sa gor bade Real och Barca manga mal nar de spelar samma dag eftersom de liksom sporrar pa varanda.
Exakt sa ar det i Futsal, Brasilien ar Barca och Spanien Real och jag tror att definivt att spelarna gar i tankar om att gora fler mal an Spanien.

Det enda sattet jag ser spelet forlora ar om det ar helt enkelt for latt brasilien och nar de tagit en stor ledning sa leker de bara och forsoker gora drommal och matchen slutar 6-0 el 7-0 eller om Panama lyckas halla tatt i forsvaret mot varldens basta anfall i deras forsta kvartsfinal och matchen typ slutar 4-2.

Men jag tror jag kan rakna pengarna redan i HT
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
woland (+5), dny (+5)
JihadBet är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat