Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-12, 22:37   #6
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Ganska intressant diskussion och jag håller med i det mesta. Eftersom det går att välja om man ska ha sheetet offentligt eller inte så kan man ju säga att alla som är offentliga inte är enbart till för sitt eget bruk utan även för att andra ska kunna följa och se hur det går för än och kanske även rygga. Skulle det vara helt för eget bruk så skulle man ju inte ha det offentligt. Det finns trots allt ett antal lyckosökare som matar ut sheet efter sheet för att tillslut hitta lyckan och nå ett bra resultat som man kan stoltsera med.

Det känns som det finns ett otal sheet med konstiga spel, starttiderna är helt fel, det går knappt att se vad som spelats, många livespel som kan vara inlagda när som helst och ofta flera timmar i efterhand och det kan ju faktiskt ge en lite skev bild av vad de olika personerna kan prestera och således vilseleda folk som skulle vara intresserad av att rygga. Istället för att enkelt hitta guldkornen som man vill rygga så kan man få behöva plöja igenom massvis med sheet med bra resultat som man inte har någon nytta av.

Precis likt Semicolon så låser jag inte mina spel då jag titt som tätt skriver fel på en siffra hit eller dit och då skulle det bli en väldans röra bland voidade spel och korrekta spel eftersom man inte kan ändra en enda siffra så fort det är låst. Utan jag gör återigen exakt som talaren ovan att jag håller koll på det gröna strecket på sidan om spelet, är det grönt så är det inlagt innan starttid och sedan inte ändrat efter starttid. Har hänt att jag fått ändra spelen i efterhand då det blev fel serie eller liknande och då försvinner det gröna strecket. Således brukar jag kolla efter de här gröna strecken om jag letar efter bra sheet, ett sheet utan gröna streck går bort.

Dock så märker jag nu att jag har aldrig tänkt på hur man ser om spel är låsta eller inte, messijah talar om låsta spel och således antar jag att han låser sina spel och då drar jag kopplingen att om man låser sina spel så är det inget grönt streck på sidan eftersom han inte har det i sina sheet? Jag vet att han inte ändrat några spel i efterhand så det kan inte vara därför strecket är borta och likväl kommande spel är utan grönt streck trots att de redan är inlagda. Så då ser alltså olåsta spel som ändras i efterhand exakt likadant ut som låsta spel eller har jag fel? Isf känns det som att det borde fixas till och man borde se skillnad på låsta spel och olåsta spel som ändras i efterhand.

Skulle också vilja ha att man lätt kunde se legitima sheets med hög kvalitet på ett enkelt och överskådligt sätt men det är troligen enklare sagt än gjort...

Senast redigerad av Lazlo den 2012-11-12 klockan 22:41.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat