Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-14, 18:17   #14
messijah
 
messijahs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö baby
Inlägg: 350
Sharp$: 825

**Five in the sky, six mus
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vonknecht Visa inlägg
Har varit här på sidan ett tag utan att vara alltför aktiv. Förstår inte att man orkar fejka ett sheet för att ligga långt uppe på en topplista. Man lirar väl för att man har förhoppningen om att få lite avkastning.
Ja, fast nej. När du väljer att offentliggöra ditt sheet tycker jag att det borde regleras. För att få ha det offentligt borde man ha lagt spelet innan start och att det förblir orört efter. Jag menar inte på något sätt att alla måste låsa sina spel som jag gör (mina sheets är en salig röra av voids då jag skrivit fel period/whatever).

Men, man ska kunna lita på att spelaren står för sina spel och inte ändrar det för att se bra ut. De jag följer och tar in i mina tankar om olika spel låser inte alla sina spel, men jag kan lita på att de har legitima skäl bakom sina spel. Detta vet jag genom erfarenhet och en "känsla" man får för spelaren bakom sheetet. Det är detta jag älskar med Sharps.se. Tyvärr får de stå tillbaka för spelare som "livar" och ändrar sina sheets till en förmögenhet.


messijah är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat