Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-20, 12:25   #12
FrankieJr
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mangofreak Visa inlägg
Jones har inte spelat en tävlingsmatch sedan förra säsongen, så vi kan räkna med att han kommer vara rätt så ringrostig. Smalling är lämnad kvar hemma så det blir förmodligen Wootton som gör Jones sällskap i mittlåset (om inte Carrick får spela där, igen). Att Rafael startar matchen är inte heller något som är säkert, men det lutar åt det, då hans ersättare Vermijl är otroligt oerfaren för spel i CL.

Just försvaret har varit ett stort problem den här säsongen för Man United och då har dem oftast haft Rafael-Rio-Evans-Evra i backlinjen men ändå släppt in 1-2 mål varje match, nu har dem som bäst en backlinje som består av Rafael-Jones-Wootton-Buttner, så vi kan räkna med att försvaret kommer att läcka.

I tidigare matcher där United släppt in tidiga mål så har dem ändå haft en Robin Van Persie och Rooney i laget som kunnat vända matchen på egen hand, men idag saknas båda + Valencia som är lagets bästa kantspelare.

Ser bara värde i överspel och spel på Galatasaray i den här matchen.
Regardless of the youthful team Manchester United FC plan to field in Group H, Fatih Terim is gearing his side up for "one of the most important games in Galatasaray's history".

Jag vet inte. United's B-lag brukar ju inte överprestera, men jag känner att turkarna haussar upp denna matchen för mycket, har kniven mot strupen och har bara vunnit 1 av senaste 6 hemmamatcher.
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat