Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-21, 23:55   #853
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24934

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lito92 Visa inlägg
Tjena Lazlo!

Som alla andra skriver så lirar du grymt. Dock är jag rätt färsk på det här 2-6 systemet och tidigare har jag bara ryggat dom stora betten vilket har funkat helt okey. Dock så gick jag in med alldeles för hög deg senast mot Grizz nu när du hade så stor insats. Dock så visste inte varken jag eller min kompis att du körde 2-6 vilket jag nu vet. Om man ska rygga dig i fortsättningen, ska man rygga allt då för att få bästa resultat. För att enbart rygga dom högre betten behöver inte löna sig om jag har förstått detta rätt ?

Fortsätt att kriga. Har rygg på din 21:a idag
Tjenare Lito92!

Tack, kul att spelen uppskattas, om du vill lära dig mer om 2-6 systemet så rekommenderar jag dig att läsa här: https://www.sharps.se/forums/taenkarh...etting-system/
Där står det massvis med matnyttigt angående systemet så du kan få mer koll om du nu vill det.

För att få samma resultat som mig så gäller det såklart att du ryggar alla mina spel men det är ju helt klart upp till var och en. Du kan få bättre resultat om du lyckas plocka russinen ur kakan men du kan ju även få ett sämre resultat om du plockar fel. Dock så värderar jag ju spelen högre desto högre insats jag har och desto högre nivå spelet är på. Jag har också klart bäst statistik på mina B6-spel med en ROI närmar 120% på dessa, har ju valt att lägga upp mitt sheet så man ska kunna se resultaten för de olika insatsnivåerna.

Vi fortsätter att kriga på, får hoppas det går vägen inatt då!

Citat:
Ursprungligen postat av slindoffer Visa inlägg
Nu har jag spelat dina 9 matcher i nattens parlays som ett blockspel. dvs alla dubblar, tripplar, 4-vals...8-val och 9-val som är möjliga. Av misstag förstås. Men vi håller tummarna!



Edit: Jag skulle spela en 9-vals.
Hehe okej, då får vi hoppas att det blir grand slam då!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat