Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-29, 14:18   #4
Maverick
Banned
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 362
Sharp$: 11

Skidskytte 12/13
Stats: 24 - 48 - 0
ROI: 84.05%
Vinstprocent: 33.33%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av grejmo Visa inlägg
Kul med skidskytte!

Du sammanfattar ju rätt bra! Håller med i det mesta. Gössner tycker jag är riktigt spännande, tror hon kan bli en riktigt bra skidskytt framöver. Frågan är om hon är där än i distans?

Berger har inte jag heller speciellt mkt till övers för av någon anledning. Men runt 2 ggr pengarna för prispallsplacering känns ju inte helt dumt. Hon verkade het i mixed stafetten.

Annars vill jag varna lite för Semerenko-systrarna som ofta är med långt uppe i distansloppen samt fransyskorna Brunet och Dorin som du väl nämnde.

Kommer nog inte spela något själv den här första tävlingen då jag tycker det är alldeles för svårt att veta var alla står så här i början.

Ska bli kul att följa dig under vintern!
Det är nog lite som att kasta krona vad gäller Gössner. Hennes akilleshäl är ju just skyttet och i distans kostar det ju väldigt mycket mer än i övriga tävlingar. Hon kan nog slå till på en sprint om inte annat precis som Lars Berger lyckats med någon gång.

Jo, T Berger är ju klart bättre än jag vill intala mig faktiskt, men hon är en humöråkare typ. Funkar det så funkar det verkligen, och en speciell sak är efter sista skyttet. Har hon möjlighet att vinna så kan hon åka så fort ibland så man undrar ifall hon genar, men är det lite halvt uppgivet där kan hon falla många placeringar då hon mest kör av tävlingen, en sak att tänka på. Dock topp 3 känns det som att hon också kör för på allvar

Ja, Brunet kan hamna högt som fan ifall hon skjuter som sig bör och det blir någon bom extra än förväntat på övriga. Dorin håller jag inte lika högt även om hon är andranamnet i Frankrike. Semerenko tycker jag brukar göra det skapligt men bomben slår typ aldrig ner där. Vita till åtta gånger pengarna på topp tre känns väl ok måste jag säga. Lite som Gregorin som inte heller lyckas utlösa bomben.

Absolut är det svårt att veta var alla står men mina två bästa spel känns för bra hos Expekt för att avstå även för en blind höna. Men visst, om ett par veckor börjar allt hamna rätt

Nu ska jag hämta ungar

Ciao!
Maverick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat