Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-29, 17:45   #5
Maverick
Banned
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 362
Sharp$: 11

Skidskytte 12/13
Stats: 24 - 48 - 0
ROI: 84.05%
Vinstprocent: 33.33%

Standard

Snabb summering efter dagens tävling!

Gössner och Bachmann hade fyra bom var och då visade det sig att Gössner var hela två minuter före i mål. Så detta gick exakt enligt planerna.

Mäkäräinen tar sig förbi Brunet tack vare att hon kör 35 sekunder snabbare på sista varvet, vilket förde in henne runt 10 sekunder bättre i resultatlistan. Men att Mäkäräinen skjuter fyra bom är riktigt dåligt så att spelet sitter känner verkligen som stolpe in. Brunet hade en bom.

Domracheva var bara så jävulskt bra i dag så jag vet inte ifall mitt spel på Mäkäräinen här var speciellt bra. Jag är lite osäker här, för det hade blivit förlust även med endast två bom på Mäkäräinen, och Domracheva fick sina två bom vilket gör att hon inte vinner i dag. Hade nog blivit en seger med endast en bom där.

Tora berger var ju bara som ett monster i dag, men jag tror nog Domracheva likväl kommer vara bättre framöver, då hon var en minut snabbare i spåret i dag. Så framöver i H2H mellan dessa spelar jag Domracheva över 1.90 och jag tror vi får se klart bättre odds än så...

Gregorin är lite av en besvikelse i dag. Hon hamnar tio sekunder efter Kuzmina i mål med en bom mindre, två mot tre. Att Kuzmina skjuter tre bom ses som normalt och det kunde lika väl blivit fyra eller en. Gregorin skjuter sina max två missar men det räcker inte hela vägen ändå, lite stolpe ut. Anser fortfarande att spelet är bra men det räckte inte enbart med en minut bättre i skyttet då hon tappade dryga minuten i spåret, lite mycket...

Nya tag på lördag.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+3)
Maverick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat