Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-16, 23:19   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Admins ändrar i PM!?


Användaren SharkS blev nyligen bannad på grund av en rad olika anledningar och jag vet inte alls hur turerna är kring det och jag bryr mig inte heller, utan det får stå för er inblandade.

Dock så reagerar jag på detta som nu också drabbade mig. Jag har haft en PM (Privata meddelanden) konversation med denna användaren SharkS under det senaste dygnet där vi diskuterat lite olika saker. När han märkte att han snart skulle bli bannad så valde han att skicka två PM till mig där han försökte förmedla sin mailadress till mig så att vi skulle kunna fortsätta vår privata konversation trots att han skulle bli bannad här på sharps.

Nu verkar det dock som att dessa Privata meddelanden inte va så speciellt privata alls eftersom att admins gått in och ändrat i dessa och hans mailadress har blivit ändrad till:

"anonym@**********" samt "[email protected]" i det första PM:et och i det andra så ändrade admins hans mailadress till:

"anonym@********** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

INGET ANNAT!"

Dessa mailadresser är alltså felaktiga för att admin ändrat dem av någon anledning och inte tycker att jag ska kunna få ha kontakt med denna personen i fortsättningen.

Jag bryr mig inte alls om ni stängde av honom eller om det va rätt eller fel men jag tycker att det är rent utsagt pinsamt att någon admin går in och rotar i de privata meddelandena och ändrar det han skriver och försöker se till så att vi inte ska kunna hålla kontakten i fortsättningen.

Bara för att han blir avstängd här så betyder väl inte det att jag inte ska kunna få maila honom i fortsättningen? Eller är det så att om man blir bannad här så ska man automatiskt bli avstängd från all möjlig fortsatt kontakt med någon av alla användare på sharps.se?

Det känns som det varit några situationer där folk här ifrågasatt en admins agerande och troligen så säger ert regelverk att en admin kan göra precis vad den vill, det förstår jag helt klart. Antingen så gör ni det enkelt för er likt tidigare och bara lutar er mot reglerna som visar att ni kan göra vad som helst och säger inget mer men det vore både fegt och tråkigt. Jag och kanske någon annan med mig tycker istället att det vore intressant att höra vem som gjort detta och varför för enligt mig känns det väldigt onödigt och dåligt gjort. Visst banna honom från chatt, sida och allt men nog ska jag väl kunna få veta hans mailadress för det?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Wagner (+10), AndreasB1897 (+10), eddieh (+5), mape (+1), KP (+3)

Senast redigerad av Lazlo den 2012-12-16 klockan 23:21.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat