Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-17, 00:08   #3
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Okej, så ni ansåg alltså att denna användaren som nyligen blev bannad och aldrig tidigare försökt spamma ut sitt domännamn va nu helt plötsligt en risk för att spamma ut och marknadsföra sitt domännamn trots att han va bannad?

Eller va grundtanken precis den som jag tog upp, när ni stängde av honom så ville ni inte att någon skulle kunna ta reda på var man kan nå honom i fortsättningen och därmed så bannade ni även hans domännamn som han nyligen hade startat en blogg eller vad man nu ska kalla det?

Jag trodde att domännamn plockades bort när detta hade kommit upp som ett fall av spamm eller otillåten marknadsföring, inte att olika domäner plockas bort för att man inte ska kunna nå bannade personer.

Jag har inte skickat något PM till honom under kvällen och vet inte vad du menar med att det skulle vara ändrat i det andra PM:et och inte det första.

I det första PM:et kom två felaktiga mailadresser: "anonym@**********" & "[email protected]"

I det andra PM:et kom en felaktig mailadress: "anonym@**********"

Ändras domän namnet till ****** ibland och sen till sharps.se någon annan gång eller hur fungerar det?

Hur som helst så tycker jag fortfarande det är väldigt onödigt, förtjänade han en avstängning så banna honom men ser ingen anledning till att banna hans domännamn så att medlemmar här på sharps inte ska kunna ta reda på var man kan nå honom i fortsättningen efter avstängningen. Tycker inte heller att det riktigt faller in under regeln "skydda oss mot otillbörlig marknadsföring" som du talar om då jag inte direkt anser att han fört någon otillbörlig marknadsföring, men sure ni kan säkert vrida och vända på det så att det kan styrka ert agerande.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat