Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-17, 10:20   #8
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Alright, återigen så har jag ingen uppfattning om avstängningen eftersom jag inte vet vad som har hänt och jag kan därför inte uttala mig om det. Det kan vara hur rätt eller fel som helst, jag har ingen aning men antar såklart att ni gjort en rättvis och korrekt bedömning så det säger jag inget om.

Det enda jag kort reflekterade över va att när han i sin dagbok försökte hänga ut de personer i chatten som enligt honom betett sig dåligt mot honom så blev det han själv som såg ut som den stora boven i dramat.

Nu har ni talat om lite av vad som hände och avstängningen känns ju klart förtjänad.

Ni säger emot varandra angående domännamnet och när det togs bort men det spelar ingen större roll. Ni har förklarat hur det ligger till, ni ansåg att det va en fara att denna personen på något sätt skulle komma tillbaka och spamma alternativt försöka värva medlemmar härifrån till sin sida och då tog ni bort domännamnet och det är inte mer med det.

Det hela gjorde således att mailadressen i hans PM också försvann även om det kanske inte va grundtanken.

Tack för svaren och tack för mailen, ska se vad personen i fråga har att säga även om jag mer om mer har svårt att tro att det kan vara något vettigt om man är så instabil som det verkar ge sken av.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+3), smak (+2), Boone (+3)

Senast redigerad av Lazlo den 2012-12-17 klockan 10:25.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat