Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-02, 16:04   #1081
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Det är bara att ställa sig i hyllningskören och lyfta på hatten!

Det vore intressant att veta hur du analyserar matcherna, vilken information du tycker är viktigast och vilka sidor på nätet du använder.

Har själv ingen som helst koll på basket, men försöker sakta sätta mig in i det. Har sett att du lägger ut basketspelen relativt tidigt och då kan du väl inte få den senaste informationen?
Du får komma hem till mig på träningsläger! Jag tycker att den viktigaste informationen är att se matcher och skaffa sig en korrekt bild av alla lagen som man ska spela på, framförallt i NBA men även i alla ligor. Statistiken är inte alltid rättvisande och det kan således vara svårt att bara förlita sig på den helt. Standard sidorna är alltid bra att läsa på, tycker ESPN's previews är enkla och bra att börja med som en start.

Den mesta informationen går att få tidigt, är det någon spelare som är game time decision så kan man ändå oftast räkna ut vad det lutar åt genom att se vad det är för skada och hur statusen utvecklat sig de senaste dagarna och då räkna på det. I vissa fall kan det dock vara omöjligt att veta hur läget är tidigt men det går ändå att göra en analys av matchen sett ut båda perspektiven och sen se om man kan hitta något tidigt spel.

Försöker få ut mina spel i god tid då jag vet att det finns folk som följer mina spel och de inte kan sitta och vänta till mitt i natten. Sure det kan slå fel ut någon gång ifall det dyker upp någon information som ingen vet förrän 30 minuter innan match men det kan likväl vara information som är till ens fördel.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat